O nas

O nas

Center za poslovno usposabljanje (CPU) ima eno najdaljših tradicij na področju organizacije in izvedbe seminarjev v Sloveniji. V letih po ustanovitvi (1993) so bila zelo iskana usposabljanja s področja vodenja proizvodnje in zagotavljanja kakovosti. Povpraševanje se je nato prevesilo proti poslovnim seminarjem, kar je tudi pripeljalo do spremembe imena iz Centra za tehnološko usposabljanje v Center za poslovno usposabljanje.

Skupaj z nami so rasli tudi številni predavatelji, ki so prav na CPU naredili prve korake v predavateljske vode. Močna povezava predavateljev in kolektiva daje CPU tisto moč, da kljubuje vsem viharjem krize.

Spremenil se je tudi naš moto: “Iz prakse za prakso” smo ga preoblikovali v “Najbližje gospodarstvu”.

Bližino gospodarstva nam zagotavlja Gospodarska zbornica Slovenije, ki je ustanoviteljica CPU. Vsakodnevni kontakti, skupni nastopi in obiski v podjetjih nam omogočajo vpogled v dejansko stanje izobrazbenih potreb slovenskega gospodarstva. In povpraševanje se ponovno vrača k poklicem, mentorstvu, konkretnim tehničnim znanjem, prenosu znanja in izkušenj od starejših na mlajše.

Iz svoje lastne baze znanja in skupaj s strokovnjaki za različna področja razvijamo nove programe usposabljanj. Z veseljem poslušamo, pridemo pogledat in razvijemo prav takšen program usposabljanja, ki ga tudi vi potrebujete.

Naši podatki

Center za poslovno usposabljanje, Kardeljeva ploščad 27 a, 1000 Ljubljana.

  • Fax:+386 (0)1 565 59 20
  • Davčna: : SI68827075
  • Bančni račun: SI 56 02011-0014816764
  • Možnost plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami Maestro, MasterCard, Visa in Diners, po predhodni najavi (Julijana Rifl, 01 5897 662).

KATALOG 2019