Proizvodnja in logistika

Proizvodnja in logistika zahtevata usposobljen operativni management

Proizvodnja in logistika z usposobljenim operativnim managementom se zlahka prilagaja spremembam v branži in v okolju. 

Prijava na novice
V kolikor želite biti obveščeni o najnovejših usposabljanjih s področja proizvodnje in logistike se naročite na prejemanje naših novic.


 

Vodja delovne skupine v proizvodnji

Za udeležbo na usposabljanju ni posebnih pogojev, ki bi jih morali kandidati izpolnjevati. Za preverjanje po postopku NPK pa morajo kandidati izpolnjevati naslednje pogoje:

  • zaključena srednja poklicna izobrazba (IV. stopnja).

Trajanje
Usposabljanja traja skupaj 6 dni po 2x tedensko.

Interne izvedbe

Program usposabljanja vam pripravimo tudi za interno izvedbo za vaše podjetje in se posvetimo načinu in obliki vaših proizvodnih procesov ter poglobljeno obravnavamo metode, ki so najprimernejše za vaš tip proizvodnje. Pokličite in pripravili vam bomo ponudbo.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije: Sonja Novak, T/ 01 5897 668, sonja.novak@cpu.si


 

Redno usposabljanje voznikov (KODA 95) po programu za leto 2018

Vozniki, ki se poklicno ukvarjajo s prevozom blaga ali potnikov in imajo v vozniškem dovoljenju vpisano KODO 95 so se obvezni redno usposabljati najmanj vsakih pet let v obsegu 35 ur ali vsako leto v trajanju najmanj 7 ur. Program za redno usposabljanje voznikov je prilagojeno po predpisanih programih izobraževanja za posamezno leto.

Usposabljanje morajo kandidati opraviti pred iztekom veljavnosti spričevala, ki potrjuje redno usposabljanje oz. KODE 95 v vozniškem dovoljenju.

GZS Center za poslovno usposabljanje je pooblaščeni center za redno usposabljanje voznikov motornih vozil v cestnem prometu.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije: Sašo Pristavec, T/ 01 5897 659, saso.pristavec@cpu.si


 

Spremljevalec izrednega prevoza

Spremljevalec izrednega prevoza je oseba, ki z osebnim ali kombiniranim vozilom z ustrezno opremo spremlja prevoz tovora izrednih dimenzij. Vaša priložnost za zaposlitev ali dodaten dohodek!

Podjetje, ki se ukvarjajo z izrednimi prevozi stalno iščejo spremljevalce prevozov. To je lahko enkratna priložnost za vas za dodaten zaslužek ali novo zaposlitev. Če ste stari vsaj 21 let, imate vozniško dovoljenje B kategorije in niste bili kaznovani za kazniva dejanja s področja varnosti cestnega prometa, se lahko prijavite na 1-dnevni tečaj, ki je pogoj za opravljanje dela spremljevalca izrednega prevoza.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije: Sašo Pristavec, T/ 01 5897 659, saso.pristavec@cpu.si


 

KATALOG 2019