Projektno vodenje, ECQA in vodenje poslovnih procesov

NPK VODJA PROJEKTOV – projektna šola CPU

Projektna šola CPU ponuja priložnost za pridobitev znanj, potrebnih za poklic vodja projekta; 6 srečanj + 1 individualno srečanje za konzultacije s predavateljem; preverjanje znanja ter pridobitev certifikata NPK vodja projekta je predvideno po zaključku predavanj.

 

 

 

Novice

V kolikor želite biti obveščeni o najnovejših dogodki s področja projektnega vodenja se naročite na prejemanje naših novic.

 


ECQA certificirani vodja poslovnih procesov procesi6Izobraževanje je namnjeno vam, ki se želite naučiti, kako identificirati, dokumentirati, modelirati, simulirati in upravljati poslovne procese. Z obiskom usposabljanja vam bo olajšana priprava na pridobitev mednarodno veljavnega certifikata ECQA Certified Business Process Manager in OMG OCEB: Certified Expert in BPM.     Interna izvedba Zaradi specifičnosti teme se ta seminar izvaja samo za zaključene skupine po naročilu podjetij. Vpišite svoje podatke in poslali vam bomo obvirno ponudbo za izvedbo.

 

 


ECQA certificirani vodja evropskih projektov

ECQA-header-mail-2017Izobraževanje je namenjeno vam, ki želite pridobiti informacije in znanje o vodenju evropskih projektov ali iščete dodatne vire sredstev za sofinanciranje projektnih idej. S certifikatom, pridobljenim po uspešno opravljenem izpitu, boste lažje dokazovali primernost za  sodelovanje v mednarodnih projektih kot enakopravni partnerji, prav tako pa boste lažje prevzemali koordiniranje evropskih projektov in mednarodnih konzorcijev.

Novice

V kolikor želite biti obveščeni o najnovejših dogodki s področja ECQA vodja evropskih projektov se naročite na prejemanje naših novic.


Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije, prosimo, pokličite Uršo Naveršnik, T/ 01 589 76 51, ursa.naversnik@cpu.si


 

 

 

KATALOG 2019